Φόρμα Προεγγραφής Photography & Videography Workshop (Θεσσαλονίκη 9-11 Φεβρουαρίου 2019)


Photography & Videography Workshop Thessaloniki 9-11/2/2019

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά, ένα σημαντικό τριήμερο σεμινάριο 10! ομιλητών. Το σεμινάριο απευθύνεται ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες και θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε μέλη Σωματείων. Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει πολύπλευρους καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου μας όπως και άτομα με φρέσκια ματιά και ιδέες. Οι ομιλητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δισταγμό στη πρόσκληση να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις, γιατί και αυτοί, μαζί με τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων, πιστεύουν στην εκπαίδευση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών.

Στο τριήμερο σεμινάριο θα υπαρχή και αίθουσα με τους χορηγοί που θα παρουσιάσουν λύσεις και προιώντα.

Αναλυτικά οι χορηγοί είναι

Artpoint Handmade Photo Albums CanonGreece Fujifilm Hellas Nikon Alboom Digital arx photolab Stamos SA @cameralab PROLAB Digital Photo Printing #pttlgr

 

Η συμμετοχή σας στο σεμινάριο είναι απαραίτητη και ουσιαστική, πρώτα γιατί θα δείτε από κοντά νέες τεχνολογίες και προϊόντα, δεύτερο για να ακούσετε και να δείτε κάτι διαφορετικό σε κάθε ομιλία, τρίτο για να συναντήσετε συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και τα νέα σας και τέταρτο και τελευταίο να είστε αρωγοί στον επαναπροσδιορισμό του κλάδου μέσω οικονομικά ισχυρών Σωματείων.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων.

2 σκέψεις σχετικά με το “Φόρμα Προεγγραφής Photography & Videography Workshop (Θεσσαλονίκη 9-11 Φεβρουαρίου 2019)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *