Ανακοίνωση για την λειτουργία των φωτογραφικών καταστημάτων λόγω του covid-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΔΣ της Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας

Η απόφαση της Κυβέρνησης για καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων μας βρίσκει σύμφωνους. Η μάχη απέναντι στον covid-19 και στην προστασία του συνόλου θα βρίσκει συνεχώς όλα τα μέλη της ένωσης αρωγούς.

Δυστυχώς δημιουργούνται δύο θέματα που οφείλουμε να απαντήσουμε στους πελάτες μας.

Η απαγόρευση των λειτουργιών πλήττει ένα μεγάλο κομμάτι εργασίας όπως οι βαπτίσεις και οι γάμοι. Τα μέλη της ένωσης πλήρως συμμορφωμένα στις οδηγίες της Κυβέρνησης επικοινωνούμε με τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει κάποιο μυστήριο, σε οποιαδήποτε δόγμα για τη μεταφορά των μυστηρίων τους σε μελλοντικό χρόνο.

Ο κάθε συνάδελφος είναι πλήρως ευαισθητοποιημένος και με κατανόηση βρίσκει λύσεις σε μελλοντικές ημερομηνίες

Δυστυχώς το κλείσιμο των καταστημάτων επηρεάζει και τη φωτογράφιση των Αστυνομικών Ταυτοτήτων και των Διαβατηρίων. Για τις ελάχιστες περιπτώσεις έκτακτης έκδοσης φωτογραφιών για Αστυνομική ταυτότητα, καλούμε τους πολίτες μέσω του www.cwm-photographers.gr να επικοινωνούν με το πλησιέστερο φωτογραφείο, το οποίο τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μόνο τις έκτακτες περιπτώσεις.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, η πλειοψηφία των μελών μας έχει εδώ και χρόνια μεταφέρει μεγάλο όγκο της δουλειάς της στο internet και μέσω του www.cwm-photographers.gr μπορείτε να βρείτε τους επαγγελματίες που θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *