Βραβεύθηκαν οι νικητές του 3ου διαγωνισμού φωτογραφίας του ΤΟΒ για τις ανθισμένες ροδακινιές

Βραβεύθηκαν οι νικητές του 3ου διαγωνισμού φωτογραφίας του ΤΟΒ για τις ανθισμένες ροδακινιές

Το απόγευμα της Παρασκευής στο ισόγειο του δημαρχείου, βραβεύθηκαν οι νικητές του φετινού 3ου διαγωνισμού φωτογραφίας του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για τις ανθισμένες ροδακινιές.

Από τις εκατοντάδες συμμετοχές, ξεχώρισαν οι τρεις. Οι δυο μέσω επιτροπής φωτογράφων και η μία μέσω του κοινού, στο facebook και instagram.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η φωτογραφία του Αλέξανδρου Μαλαπέτσα, βραβείο που θα ταξιδέψει 500 χιλιόμετρα, όσα διένυσε ο φωτογράφος, που ήρθε ειδικά από την Αθήνα για να αποθανατίσει το φαινόμενο, έμεινε τρεις ημέρες στην Ημαθία και γύρισε όπως είπε όλο τον κάμπο, προσπαθώντας να πετύχει το καλύτερο κλικ.

Δεύτερο βραβείο πήρε η φωτογραφία της Βασιλικής Πρέσια, που αναζήτησε το τέλειο κλικ, ανασύροντας μια εικόνα από τις παιδικές της αναμνήσεις, τοποθετώντας κλαδιά ανθισμένης ροδακινιάς στα χέρια του παππού της, αγρότη στο επάγγελμα.

Το βραβείο κοινού, μέσω διαγωνισμού που διεξήχθη στα social media, απέσπασε ο Γιώργος Σουμελίδης, που η μέλισσα επάνω στο κλαδί της ανθισμένης ροδακινιάς και με το hashtag #veriapeach, συγκέντρωσε τα περισσότερα like. Ειδικό βραβείο, για τη συνεισφορά της στη διάδοση του φαινομένου της ανθισμένης ροδακινιάς, δόθηκε στη Ρίτσα Λίτσα, που η περσινή της φωτογραφία με τον ανθισμένο κάμπο κατάφερε να γίνει viral.

Τιμητικές διακρίσεις πήραν οι: Γρηγόρης Ζιάννης, Ιωάννα Ιντασβίλη, Λάζαρος Αθανασιάδης, Μαρία Τσιλιοπούλου, Ελευθερία Μπεκιαρίδου, Θεοχάρης Αβραμίδης, Βασιλική Πρέσια, Δημήτρης Παπαρέντης, Έλλη Κουθούρη, Ιωάννης Ιορδανίδης, Γιώργος Κωτσάκης, Αλέξανδρος Μαλαπέτσας, Δημήτρης Ζιάννης, Στέλλα Σημαντάκου, Ανθία Γκαντού, Νώντας Τρομπούκης, Βασιλική Φειδοπούλου και Στέργιος Ζιώγας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *