ΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ – BEYOND THE LIGHT

ΑΝΟΙΞΕΩΣ 90 Βέροια
2331503247

Το μέλος ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΣ με την επωνυμία "ΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ – BEYOND THE LIGHT" έχει έδρα στη διεύθυνση ΑΝΟΙΞΕΩΣ 90 Βέροια και μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2331503247 ή στο κινητό 6944388474 καθώς και στο email "info@iliasliakos.com".

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Facebook .

ΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ – BEYOND THE LIGHT

Πολιτικός μηχανικός. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε με την κατασκευή χειροποίητων μουσικών οργάνων μελετώντας την αντοχή των ξύλων και την ακουστική τους. Τον συνεπήρε η μαστορική, η μυρωδιά του ξύλου, η σμίλευσή του. Ακόμα περισσότερο όμως, τον συνεπήρε η συνειδητοποίηση ότι η φαντασία, η αφοσίωση, η ευαισθησία και η αγάπη δίνουν, απρόσμενα, καλύτερα αποτελέσματα από τις τεκμηριωμένες μελέτες.

Η μητέρα του, φωτογράφος. Η υποκειμενικότητα της εικόνας τον απασχόλησε από μικρό, χωρίς να μπορεί να το εκφράσει. Από τη γεμάτη φως φλασιά στο στούντιο, μέχρι το απόλυτο σκοτάδι του σκοτεινού θαλάμου, συνέβαινε κάτι σπουδαίο, κάτι μαγικό για ένα μικρό παιδί. Μεγαλώνοντας το μελέτησε, το εξήγησε, το τεκμηρίωσε αλλά προτίμησε να κρατήσει και σε αυτή την περίπτωση τη μαγική διαδικασία μιας εικόνας. Την διαδικασία που κάθε εικόνα δημιουργεί μια προβολή στην ψυχή και καθρεφτίζεται μπροστά σου ένα κομμάτι του δικού σου εαυτού, που ποτέ δεν γνώριζες.