Συνάντηση της Ένωσης Φωτογράφων με τη Φρόσω Καρασαρλίδου για τα προβλήματα του κλάδου τους

Συνάντηση της Ένωσης Φωτογράφων με τη Φρόσω Καρασαρλίδου για τα προβλήματα του κλάδου τους

Με τη βουλευτή Ημαθίας κα Φρόσω Καρασαρλίδου συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βέροια, ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας Δημήτρης Κοντσίδης, η αντιπρόεδρος Μάγδα Γκίλινα και το μέλος του Δ.Σ. Θωμάς Τσίμπρης και την ενημέρωσαν για το θέμα που προκύπτει σε βάρος του κλάδου τους, μετά την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να ανατεθεί η έκδοση  φωτογραφιών για τις νέες ταυτότητες, σε εταιρία, που θα βγάζει τις  φωτογραφίες εντός του Αστυνομικού Τμήματος.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της  Ένωσης, η κα Καρασαρλίδου έδειξε ενδιαφέρον και προβληματισμό για το θέμα και στη συνάντηση μπήκαν αρκετά ζητήματα, όπως η απώλεια εισπράξεων από το κράτος σε περίπτωση που πληγεί το εισόδημα των επαγγελματιών φωτογράφων, η ταλαιπωρία του κόσμου με το συνωστισμό στα αστυνομικά τμήματα αλλά και το ακριβότερο κόστος της διαδικασίας, αφού οι πολίτες θα πρέπει να μετακινούνται στις  Αστυνομικές Διευθύνσεις, κ.α.

Η βουλευτής διαβεβαίωσε ότι από βδομάδα, θα ενημερωθεί διεξοδικά για το θέμα και θα φροντίσει να συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό, αλλά και με βουλευτές που γνωρίζουν καλά  την συγκεκριμένη απόφαση, ενώ ζήτησε από το συμβούλιο της Ένωσης να την κρατούν ενήμερη για τις κινήσεις τόσο της τοπικής όσο και της Πανελλαδικής  Ένωσης.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς εκπροσώπους της Ημαθίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *