Συνάντηση της Ένωσης Φωτογράφων με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο για τα προβλήματα του κλάδου τους

Συνάντηση της Ένωσης Φωτογράφων με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο για τα προβλήματα του κλάδου τους

Με τον βουλευτή Ημαθίας Κα Απόστολο Βεσυρόπουλο συναντήθηκαν το Σαββάτο στη Βέροια, ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας Δημήτρης Κοντσίδης, η αντιπρόεδρος Μάγδα Γκίλινα και γραμματέας του Δ.Σ. Γιάννης Ζιώρης και τον ενημέρωσαν για το θέμα που προκύπτει σε βάρος του κλάδου τους, μετά την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να ανατεθεί η έκδοση  φωτογραφιών για τις νέες ταυτότητες, σε εταιρία, που θα βγάζει τις  φωτογραφίες εντός του Αστυνομικού Τμήματος.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της  Ένωσης, ο κ Βεσυρόπουλος έδειξε ενδιαφέρον και προβληματισμό για το θέμα και στη συνάντηση μπήκαν αρκετά ζητήματα, όπως η απώλεια εισπράξεων από το κράτος σε περίπτωση που πληγεί το εισόδημα των επαγγελματιών φωτογράφων, η ταλαιπωρία του κόσμου με το συνωστισμό στα αστυνομικά τμήματα αλλά και το ακριβότερο κόστος της διαδικασίας, αφού οι πολίτες θα πρέπει να μετακινούνται στις  Αστυνομικές Διευθύνσεις, κ.α.

Ο βουλευτής διαβεβαίωσε ότι θα ενημερωθεί για το θέμα και θα φροντίσει να ρωτήσει τον αρμόδιο υπουργό, αλλά και με βουλευτές που γνωρίζουν καλά  την συγκεκριμένη απόφαση.Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς εκπροσώπους της Ημαθίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *